III Concurs de Divulgació Científica de la UIB

Contenido en el idioma por defecto

concurs

El Vicerectorat d’Investigació i Política Científica convoca el III Concurs de Divulgació Científica de la UIB per promoure la publicació d’articles de divulgació de l’activitat científica i la recerca que es desenvolupen en aquesta universitat.

El concurs s’adreça tant al personal docent i investigador com al personal investigador en formació, que estigui matriculat en un grau, màster o doctorat de la UIB, sempre amb coautoria d’un professor de la Universitat de les Illes Balears.

La quantia del premi serà de 1.000 euros, que s’imputaran a una analítica comptable de la Universitat de les Illes Balears a disposició del guanyador del concurs. A més, tant el text guanyador com els articles presentats que, segons la decisió del jurat, reuneixin les condicions adients es publicaran a la web de la Universitat i/o a The Conversation. Aquesta és una plataforma de notícies i articles d’anàlisi escrits per la comunitat acadèmica i investigadora, adreçada directament a la societat i que fa d’intermediària amb els mitjans de comunicació.

Els articles podran tenir una extensió entre 800 i 1.000 paraules i es podran presentar en català, castellà o anglès. S’hauran de presentar per correu electrònic a l’adreça <culturacientifica@uib.cat>, a partir de la data de publicació d’aquesta convocatòria i fins al 15 de juliol de 2022.

Guanyadors de la tercera edició

L'article «Ets un fals prim? Les aparences enganyen; els biomarcadors, no» ,de Carme García Ruano (autora principal), Pere Bibiloni (coautor) i les professores coautores Paula Oliver i Joana Sánchez, del grup de recerca en Nutrigenòmica, Biomarcadors i Avaluació de Riscos (NuBE), ha estat triat pel jurat d'aquest concurs entre els 17 treballs que optaven al premi de 1.000 euros.

Convocatòries anteriors

 

Documentos relacionados

Contenido en el idioma por defecto

Amb la col·laboració de: 

f